زمان کنونی: 1396-01-10, 05:14 ب.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
نویسنده پیام
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:29
تاریخ ثبت نام:بهمن 1392
اعتبار: 2
سن: 30
ساکن: تهران
حالت من: شاد
سپاس ها: 234
سپاس شده 107 بار در 28 ارسال

ارسال: #11
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
خوشبختانه ایراد های خودم رو پیدا کردم . باید از parse استفاده می کردم  تصویر: /images/smilies/yahoo/1.gif















طراحی سایت راحت و آسان
1392-11-24 04:33 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Reza.Heydari ، omrani.meysam63 ، ssarina ، arsha.safaie
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:305
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1001
سپاس شده 1347 بار در 314 ارسال

ارسال: #12
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
(1392-11-24 02:35 ق.ظ)'فرزانه' نوشته شده توسط:  سلام ....
از روی آموزش شما یک پروژه درست کردم اما بعضی جاهارو ایرادگرفت.مثلا تایپ چند تارو اشکال گرفت.
میشه لطفا راهنمایی کنید؟!
 
فیلدهای  دیتابیستون از نوع Int  ( عددی ) هست و خاصیت Text هر تکست باکس از نوع String  هست ، در نتیجه شما نمی توانید درون فیلدهای Int  از داده از نوع String ذخیره کنید  و باید قبل از این عمل داده های درون تکست باکس ها رو تبدیل به Int کنید .
برای اینکار هم می تونید از متد parse  استفاده کنید و هم از متد Convert.Toint32  استفاده کنید .
مثال :

کد:
Convert.ToInt32(TextBox1.text);
int.Parse(TextBox1.text);


هر دوی این دستورات یک عمل را انجام می دهند  و اون هم تبدیل رشته درون تکست باکس به نوع عددی هست.
















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
(آخرین ویرایش در 1392-11-24 06:35 ب.ظ توسط: Reza.Heydari. دلیل ویرایش : )
1392-11-24 06:21 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، ssarina ، فرزانه ، arsha.safaie
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:اسفند 1392
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 5 بار در 1 ارسال

ارسال: #13
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام اموزش تصویری قسمت اول خیلی خوب بود...اما برای قسمت دوم خیلی کلی توضیح داده بودید...میشه بگید اگه بخام ایه فایل با 50 میلیون رکوردو از دیتابیس با یه دکمه بخونم چه تغییری باید توی کدها بدم؟؟؟
1392-12-11 09:28 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ssarina ، فرزانه ، arsha.safaie ، saman ، omrani.meysam63
**
کاربر سایت


مدیر بخش مجموعه ویژوال استادیو
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:19
تاریخ ثبت نام:مرداد 1392
اعتبار: 3
سن:
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 62
سپاس شده 88 بار در 19 ارسال

ارسال: #14
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
(1392-12-11 09:28 ب.ظ)'venoos6485' نوشته شده توسط:  سلام اموزش تصویری قسمت اول خیلی خوب بود...اما برای قسمت دوم خیلی کلی توضیح داده بودید...میشه بگید اگه بخام ایه فایل با 50 میلیون رکوردو از دیتابیس با یه دکمه بخونم چه تغییری باید توی کدها بدم؟؟؟

 
برای این کار بیشترین تغییر رو باید توی ساختار جداول دیتابیس انجام بدی نه توی کد نویسی.

برای بهینه شدن کار با جداول، باید از تکنیک ایندکس گذاری استفاده کنی...















آنچه را که میدانی به دیگران بیاموز تا خداوند علم آنچه را که نمیدانی به تو بیاموزد.               امام صادق (ع)  5
(آخرین ویرایش در 1392-12-12 07:48 ب.ظ توسط: saman. دلیل ویرایش : )
1392-12-12 07:46 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Reza.Heydari ، Yavar ، ssarina ، omrani.meysam63 ، arsha.safaie ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:آذر 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 4 بار در 1 ارسال

ارسال: #15
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
(1392-04-25 04:34 ب.ظ)'Reza.Heydari' نوشته شده توسط:  سلام
تو این پست می خوایم برنامه ای بسازیم که با استفاده از روش Linq To Sql چهار عملیات اصلی یعنی Insert / Delete / Update / Read رو بر روی دیتابیس انجام بدیم.
طراحی دیتابیس و جدول
ابتدا یک دیتابیس با نام DB1 در sqlserver ایجاد کنید . طبق تصویر زیر یک جدول با نام TB1 بسازید:

[تصویر: do.php?imgf=137397547223451.jpg] 


دقت کنید که فیلد ID از نوع Int و همینطور فیلد کلیدی یا همون Primary Key هست ، علاوه بر این ، خصوصیت Identity این فیلد برابر با yes قرار بدید تا مقداردهی خودکار بشه.

طراحی فرم ویندوزی
خوب جدول رو ذخیره کنید ، برگردید سمت VS و یک پروژه #C ایجاد کنید و یک فرم بر اساس تصویر زیر طراحی کنید:

[تصویر: do.php?imgf=137397547231912.jpg]


همونطور که در عکس بالا دیدید ، در پنل سمت چپ عملیات نوشتن (Insert) انجام میشه و در پنل سمت راست عملیات خواندن / حذف و ویرایش.

ارتباط با دیتابیس
حالا باید یک کانکشن برای ارتباط با دیتابیس ایجاد کنید. برای اینکار در Server Explorer روی اولین گزینه ( Data Connection ) راست کلیک کنید و گزینه Add New Connection رو بزنید تا پنجره ایجاد کانکشن براتون باز بشه :


[تصویر: do.php?imgf=137397571424332.jpg]


در پنجره ای که باز شده ، در قسمت server Name باید نام سور رو بنویسید که می تونید به جای اسم سرور ، فقط یک علامت نقطه بزارید تا تمام سرورها نصب بروی سیستمتون انتخاب بشن ، و بعد سایر قسمت ها را مطابق تصویر زیر تنظیم کنید و در اخر یک بار دکمه Test Connection رو کلیک کنید تا از صحت اطلاعات و برقراری ارتباط با دیتابیس مطمئن شوید (Test Connection Succeded)

[تصویر: do.php?imgf=137397571433223.jpg]


اما در صورتی که با زدن دکمه تست با پیام خطا مواجه شدید ، یکی از گزینه های که تنظیم کرده اید نادرست هست.
خب بعد از اینکه ok کردید یک کانکشن جدید در قسمت server Explorer اضافه میشود :


[تصویر: do.php?imgf=137397584335481.jpg]


ایجاد یک فایل linq برای ارتباط با دیتابیس
حالا باید یک فایل Linq برای ارتباط با دیتابیس و جداول به پروژه اضافه کنید.
روی نام پروژه در قسمت Solution Explorer راست کلیک کنید و بعد از زیر منوی Add گزینه New Item رو انتخاب کنید.از پنجره ای که باز شد ، در سمت راست گزینه #C رو انتخاب و در قسمت وسط بگردید گزینه Linq to Sql Class رو پیدا و انتخاب و نام lnq1 رو برای اون بنویسید و ok کنید تا این فایل به پروژتون اضافه بشه. ( تصویر زیر)


[تصویر: do.php?imgf=13739754724253.jpg]


بعد از اینکه فایل linq رو اضافه کردید ، محیط design یا طراحی این فایل براتون باز میشه.

[تصویر: do.php?imgf=137397591116671.jpg]


اون کانکشن که در قسمت server Explorer ایجاد کدید ، فلش کنارش رو کلیک کنید ، وارد شاخه Table بشید و بعد جدولی که قبلا با استفاده از Sql server managment studio ایجاد کرده اید رو با موس بگیرید بکشید در قسمت راست فایل لینک Drag کنید.( تصویر زیر )

[تصویر: do.php?imgf=137397584342692.jpg]


میبینید که با اینکار جدولتون همراه با فیلدهایی که قبلا ایجاد کرده بودید در فایل linq قرار میگیره.
پروژه رو ذخیره کنید ، تا اینجای کار ارتباط با جدول برقرار شده ، بقیه کار فقط کد نویسی هست برای عملیاتی که می خوایم روی جدول انجام بدیم.
____________________________
ادامه ----------> پست بعدی

 یه سوال؟
من linq را به پروژه add میکنم ولی وقتی در برنامه یه شی از ان میخواهم بسازم linqdatacontext  را نداره و به جاش linqtosqlshared  داره
 var db =new  LinqToSqlShared
من چیکار باید بکنم؟

 



 
1393-09-09 02:48 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، Reza.Heydari ، arsha.safaie ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:20
تاریخ ثبت نام:فروردین 1393
اعتبار: 0
سن: 24
ساکن: بوشهر
حالت من: سرحال
سپاس ها: 35
سپاس شده 104 بار در 26 ارسال

ارسال: #16
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
(1393-09-09 02:48 ق.ظ)'shahideh' نوشته شده توسط:  
نقل قول:  یه سوال؟
من linq را به پروژه add میکنم ولی وقتی در برنامه یه شی از ان میخواهم بسازم linqdatacontext  را نداره و به جاش linqtosqlshared  داره
 var db =new  LinqToSqlShared
من چیکار باید بکنم؟

 



 

 

سلام.
دوست عزیز نام  linqdatacontext  همیشه ثابت نیست و بستگی به اسمی داره که شما موقع ساختن linqtosql داره. مثلا اگه شما اسم رو گذاشتید linqToSql میشه linqToSqlDataContext

 















یه برنامه نویس خسته ام.
1393-09-09 09:39 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، Reza.Heydari ، arsha.safaie ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:4
تاریخ ثبت نام:دى 1393
اعتبار: 0
سن: 23
ساکن: مشهد
حالت من: شاد
سپاس ها: 0
سپاس شده 8 بار در 4 ارسال

ارسال: #17
Mybbskin11 RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
[تصویر: question.gif]من توی لیست تون LINQ رو دیدم خیلی جالب و واضح توضیح دادید من که تاحالا چیزی درمورد اون نمی دونستم خیلی خوب یاد گرفتم اما جواب سوال من که می خوام به روز کنم دیتاگرید رو با توجه به کدجستجو کامل نیست اون * که گفتید قبلا گذاشتم متناسب با کارکترهایی که وارد می کنم در TEXTBOX میاره ولی دیتاگریدم که بروز نمی شود،من اول دستور Sqlconection بعد اون رو open کردم بعدش گفتم اگر""=! textbox بودبعدش dataadaptorساختم اونجا دستورselect,like رو نوشتم بعدش هرکارکتری که می زنم وارد textboxها می شود حالا قسمت دیتاگرید میشه که موندم چی بنویسم لطف کنید کد اون رو واسم بزارید.
 

 
1393-10-13 09:10 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:2
تاریخ ثبت نام:دى 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال

ارسال: #18
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام
پروژه ای دارم با چند جدول که با هم ارتباط چند به چند دارن
حالا میخوام اطلاعات این جدول ها را داخل یک دیتا گرید ویو بریزم ولی بلد نیستم
میشه لطفا کمکم کنید؟
با تشکر
1393-12-18 09:10 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، فرزانه
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:305
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1001
سپاس شده 1347 بار در 314 ارسال

ارسال: #19
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
(1393-12-18 09:10 ب.ظ)'saba4446' نوشته شده توسط:  سلام
پروژه ای دارم با چند جدول که با هم ارتباط چند به چند دارن
حالا میخوام اطلاعات این جدول ها را داخل یک دیتا گرید ویو بریزم ولی بلد نیستم
میشه لطفا کمکم کنید؟
با تشکر

 


سئوالتون خیلی کلی بود.
اول اینکه منظورتون از نمایش اطلاعات همه جدولها در یک دیتاگرید ویو ، مبهم هست .
اگر جداول با هم رابطه داشته باشند ، بنابراین با نمایش محتویات یکی از جدولها ، مقادیری که مرتبط با  اطلاعات اون جدول که در سایر جداول هم ذخیره شده  می توانید نمایش دهید.
و اینکه پیشنهاد می کنم از روش linq to sql  برای ارتباط با دیتابیس استفاده کنید.
در سایت تاپیکی در مورد آموزش linq وجود داره که می تونید سرچ کنید.


 















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
1393-12-18 10:24 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط nahid ، omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:2
تاریخ ثبت نام:خرداد 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #20
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام مهندس حیدری.
ممنون از اموزش و مطالب مفیدتون.
بنده یه پروژه آژانس هواپیمایی دارم.در فرم اول اطلاعات پرواز (ثبت-حذف-ویرایش-جستحو-گزارش گیری)بدونی هیچ خطایی همه فرمها اجرا میشن.منتها سوال اصلی اینه ک در فرم دوم ک ثبت بلیط اشخاص هستش میخوام تا کد پرواز رو بزنم اطلاعات مربوط به اون کد در کمبوباکس و تکس باکست مربوط به خودش از جدول پروازها فراخونی بشه.کمبوباکس هاشون با تکست باکسشون هم هست.از دستور ارتباطیlinq استفاده کردم.خواستم ارتباط و فراخوانی جدول فرم یک در کمبوباکس و تکست باکس فرم دو رو لطف کنین.کد مربوطش رو هم بزارید ممنون میشم.
سپاس
عملیات جستجو ویرایش ثبت حذف رو دقیق مثل اموزش این تاپیک انجام داده بودم.
یه سوال دوم؟
چجوری میتونم فقط از یک رکورد پرینت بگیرم/ممنون میشم توضیح کامل بدین.میدونم ابزارش ریپورت ویور و کریستال ریپورت هستش.منتها کدش رو ندارم
(آخرین ویرایش در 1394-03-04 06:46 ب.ظ توسط: T.Jonoob_ahwaz. دلیل ویرایش : )
1394-03-04 05:56 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کار با دیتاگرایدویو ( dataGridView ) در سی شارپ فرزانه 52 53,726 1395-11-10 12:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Yalan
  سورس فروشگاه موبایل سی شارپ قاسم موجی 0 141 1395-09-29 07:21 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  سورس شطرنج دونفره سی شارپ قاسم موجی 0 130 1395-09-29 07:10 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  آموزش C# | آموزش تصویری سی شارپ 1ostad 2 828 1395-08-13 03:28 ب.ظ
آخرین ارسال: komeil1002
  طراحی یک فرم ساده (ماشین حساب) در سی شارپ Reza.Heydari 49 41,232 1395-06-30 09:22 ب.ظ
آخرین ارسال: سارا
  آموزش C# | آموزش سی شارپ 8908183 0 371 1395-06-06 10:27 ب.ظ
آخرین ارسال: 8908183
  پروژه سی شارپ محمد حسن اکبری 1 1,012 1394-10-23 09:51 ب.ظ
آخرین ارسال: حسین24
  استفاده از کلید های کیبورد به جای کلیک با mouse در #C Mohsen7848 0 572 1394-10-17 08:51 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  تشخیص چهره در سی شارپ developer 9 6,015 1394-08-16 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: 46795812
  سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید Reza.Heydari 25 8,818 1394-08-07 09:32 ق.ظ
آخرین ارسال: آتیش
  کنترل های فرم در سی شارپ Reza.Heydari 1 5,963 1394-05-26 07:40 ب.ظ
آخرین ارسال: m.h.124
  تایم پیکر در سی شارپ titipop 0 1,132 1394-02-16 01:02 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  جستجو براساس تاریخ شمسی در سی شارپ titipop 1 2,706 1394-02-14 01:14 ب.ظ
آخرین ارسال: faceforce
  خواندن از کمبو در سی شارپ titipop 0 1,245 1394-01-12 07:45 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  انتخاب از کمبو گریدویو در سی شارپ titipop 4 2,686 1394-01-02 01:48 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما