زمان کنونی: 1396-06-01, 06:52 ق.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)
http://uploader.bushehrteam.com/do.php?imgf=137519987016081.jpg آموزش کوتاه روز : آیا می دانستید در محیط کد نویسی سی شارپ با دستور ";(System.Diagnostics.Process.Start("calc"" می توانید برنامه ماشین حساب ویندوز را اجرا کنید.
 ( آموزشهای کوتاه خود را در هر زمینه ای و در هر سطحی از طریق این لینک برای ما  بفرستید تا با نام خودتان روزانه در این قسمت قرار بگیرد)
قابل توجه اعضا و بازدیدکنندگان محترم سایت : دامنه کوتاه BUTM.IR در کنار دامنه اصلی ( BushehrTeam.Com ) به وب سایت متصل هست و می توانید به جای استفاده از دامنه BushehrTeam.Com  از دامنه BUTM.IR برای بازدید از سایت استفاده نمایید . . .

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
نویسنده پیام
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:2
تاریخ ثبت نام:خرداد 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #21
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
نیستین که جواب بدین؟اخرین بازدیدتون امروز بوده/اگه نمیتونین کمکم کنین بگید که ناقص تحویلش بدم
1394-03-09 02:49 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:خرداد 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #22
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام
من یه پروژه c# دارم
به جای win application از wpf application استفاده میکنم برای اتصال با sql هم از دستورات linq
تو اتصال gridview به دیتابیس مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه
پیشاپیش ممنون
1394-03-28 01:34 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:تير 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #23
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
باسلام من نمیتونم با دیتا بیس ارتباط برقرار کنم این هشدار رو میده  که شما اجازه دسترسی به این فابل رو ندارید .تصویر: /images/smilies/yahoo/102.gif 
لطفا کمکم کنید    
1394-04-06 02:53 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:3
تاریخ ثبت نام:خرداد 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

ارسال: #24
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام
شرمنده مزاحم شدم یکم راهنمایی میخواستم برای اتصال به SQL server من تازه کارم و یکم گیج شدم
یه پروژه با 2 فرم ساختم یکی اطلاعات SQL سرور توش وارد میشه یکی هم فرم اصلی مشکل اینه من اطلاعات سرور رو تو یک فایل متنی تکست ذخیره میکنم ولی نمیدونم چطوری تو یک کلاس فراخوانیش کنم که تو پروژه ازش استفاده کنم عکس ها و نمونه پروژه رو میذارم اگه میشه راهنماییم کنید چون از خیلی انجمنها پرسیدم  ولی متاسفانه کسی جوابم رو نداد

لینک پروژه نمونه

عکس فرم تنظیمات اتصال به دیتابیس
[تصویر: 2cf8_download.jpg]
عکس فرم اصلی برنامه
[تصویر: kpwq_download_(1).jpg]
1394-04-19 06:55 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:3
تاریخ ثبت نام:خرداد 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

ارسال: #25
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
ممنون از وقتی که گذاشتین  من اطلاعات کانکشن رو از یک فرم گرفتم توی یه فایل به اسم maysam1.txt ذخیره کردم یعنی تو اون فایل خط اول نوشته شده:
Data Source=maysam;Initial Catalog=DtaConnection;Integrated Security=Trueحاا نمیدونم چطور تو کلاس کانکشنم بیارمش جای کانکشن استرینگ یعنی اینجا:public string ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=DtaConnection;Integrated Security=True";چطور اون خط رو باید بگم همیشه بیاد جای نوشته قرمز که تو یک کلاس هستش همین
1394-04-20 07:06 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:آذر 1394
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #26
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام من این کدو نوشتم اما خط پنجم (linq)و ایراد میگیره  کد زیر کدیه که من نوشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

namespace n
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
                  }
        
        mylinqDataContext linq = new mylinqDataContext();
        
        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
        {
            
            var query = from m in linq .tbpakages select m .customerid;
            cmbcustomer .DataSource =query ;

            
            // TODO: This line of code loads data into the 'pakegeDataSet.tbpakage' table. You can move, or remove it, as needed.
            this.tbpakageTableAdapter.Fill(this.pakegeDataSet.tbpakage);

        }

        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            tbpakage insert_tb1 = new tbpakage();
            insert_tb1.customerid = Convert .ToInt32 (cmbcustomer.Text);
            insert_tb1.pakageid = Convert.ToInt32(txtpakage.Text);
            insert_tb1.LS = Convert.ToInt32(txtLS.Text);
            insert_tb1.ART = Convert.ToInt32(txtART.Text);
            insert_tb1.Ltwea = Convert.ToInt32(txtLtwea.Text);
           linq.tbpakages.InsertAllOnSubmit(insert_tb1);
            linq.SubmitChanges();
            var query = from m in linq.tbpakages select m.customerid;
            cmbcustomer.DataSource = query;
            txtpakage.Text = "";
            txtLS.Text = "";
            txtART.Text = "";
            txtLtwea.Text = "";
            MessageBox.Show("INsert Operate Successfully.", "Inserted");
        }
        
    }
}
 
1394-09-16 02:37 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:دى 1395
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #27
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
با سلام
میخاستم بگم ممنون بابت توضیح بسیار خوبتون خیلی کمک زیادی بعد از یک هفته گشتن بهم کرد
فقط یک سوال اینکه میشه بگید چجور میشه با کلیک روی datagridview روی یک سطرش اطلاعات اون update ,delete کرد؟؟؟؟؟
همچنین اینکه برای من کدupdate  کار نمیکنه.
میشه لطفا کمک کنید ممنون میشمتصویر: /images/smilies/yahoo/53.gifتصویر: /images/smilies/yahoo/53.gif
1395-10-22 03:54 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:بهمن 1395
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #28
RE: ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ
سلام .بسیار بسیار ممنون از زحمات گرانبهاتون.امیدوارم همیشه پیروز وموفق باشید.
1395-12-02 11:07 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کار با دیتاگرایدویو ( dataGridView ) در سی شارپ فرزانه 52 60,424 1395-11-10 12:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Yalan
  سورس فروشگاه موبایل سی شارپ قاسم موجی 0 330 1395-09-29 07:21 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  سورس شطرنج دونفره سی شارپ قاسم موجی 0 298 1395-09-29 07:10 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  طراحی یک فرم ساده (ماشین حساب) در سی شارپ Reza.Heydari 49 47,611 1395-06-30 09:22 ب.ظ
آخرین ارسال: سارا
  آموزش C# | آموزش سی شارپ 8908183 0 530 1395-06-06 10:27 ب.ظ
آخرین ارسال: 8908183
  پروژه سی شارپ محمد حسن اکبری 1 1,197 1394-10-23 09:51 ب.ظ
آخرین ارسال: حسین24
  استفاده از کلید های کیبورد به جای کلیک با mouse در #C Mohsen7848 0 658 1394-10-17 08:51 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  تشخیص چهره در سی شارپ developer 9 6,768 1394-08-16 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: 46795812
  سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید Reza.Heydari 25 10,467 1394-08-07 09:32 ق.ظ
آخرین ارسال: آتیش
  کنترل های فرم در سی شارپ Reza.Heydari 1 6,271 1394-05-26 07:40 ب.ظ
آخرین ارسال: m.h.124
  تایم پیکر در سی شارپ titipop 0 1,290 1394-02-16 01:02 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  جستجو براساس تاریخ شمسی در سی شارپ titipop 1 2,961 1394-02-14 01:14 ب.ظ
آخرین ارسال: faceforce
  خواندن از کمبو در سی شارپ titipop 0 1,380 1394-01-12 07:45 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  انتخاب از کمبو گریدویو در سی شارپ titipop 4 3,041 1394-01-02 01:48 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  سوال : انتخاب مقدار کمبوباکس در سی شارپ titipop 2 2,406 1393-12-29 04:12 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما