زمان کنونی: 1396-07-04, 08:44 ب.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)
http://uploader.bushehrteam.com/do.php?imgf=137519987016081.jpg آموزش کوتاه روز : آیا می دانستید در محیط کد نویسی سی شارپ با دستور ";(System.Diagnostics.Process.Start("calc"" می توانید برنامه ماشین حساب ویندوز را اجرا کنید.
 ( آموزشهای کوتاه خود را در هر زمینه ای و در هر سطحی از طریق این لینک برای ما  بفرستید تا با نام خودتان روزانه در این قسمت قرار بگیرد)
قابل توجه اعضا و بازدیدکنندگان محترم سایت : دامنه کوتاه BUTM.IR در کنار دامنه اصلی ( BushehrTeam.Com ) به وب سایت متصل هست و می توانید به جای استفاده از دامنه BushehrTeam.Com  از دامنه BUTM.IR برای بازدید از سایت استفاده نمایید . . .

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
پخش کننده آهنگ با جی کوئری
نویسنده پیام
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:18
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 2
سن: 23
ساکن: ایران همیشه سرفراز
حالت من: عادی
سپاس ها: 11
سپاس شده 76 بار در 18 ارسال

ارسال: #1
پخش کننده آهنگ با جی کوئری
امروز به درخواست یکی از همراهان همیشگی سایت یه پخش کننده آهنگ براتون قرار میدیم که با جی کوئری ساخته شده
این پلیر یا پخش کننده ،هیچ جزییات پیچیدی ای نداره و شما راحت می تونید آهنگتون رو در اون جاسازی کنید و ازش لذت ببرید
شما می تونید از این پخش کننده به جای پلیر های دردسر ساز فلش استفاده کنید و دیگه لازم نیست هیچ افزونه ای برای پلیرتون نصب کنید
امیدوارم ازش استفاده کنید و لذت ببرید
[تصویر: player-farsscript.jpg]

مشاهده پیشنمایش
دانلود و مشاهده توضیحات در سایت فارس اسکریپت















فارس اسکریپت مرجع جی کوئری ایران
.::::  www.FarsScript.ir  ::::.
(آخرین ویرایش در 1392-05-28 01:47 ب.ظ توسط: mln1368. دلیل ویرایش : )
1392-05-28 01:38 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Reza.Heydari ، Kamran.Nazari ، omrani.meysam63 ، sentak ، ali.niknejad
****
کاربر فعال


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:66
تاریخ ثبت نام:تير 1392
اعتبار: 4
سن:
ساکن: بوشهر
حالت من:
سپاس ها: 21
سپاس شده 244 بار در 64 ارسال

ارسال: #2
RE: پخش کننده آهنگ با جی کوئری
عالی بود. کاش یک رکوردر هم پیدا می شد که بدون فلش باشه















1392-05-28 01:52 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mln1368 ، omrani.meysam63 ، ali.niknejad
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:18
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 2
سن: 23
ساکن: ایران همیشه سرفراز
حالت من: عادی
سپاس ها: 11
سپاس شده 76 بار در 18 ارسال

ارسال: #3
RE: پخش کننده آهنگ با جی کوئری
ان شالله اونم اگه موجود هست براتون قرار میدم
ممنونم















فارس اسکریپت مرجع جی کوئری ایران
.::::  www.FarsScript.ir  ::::.
1392-05-28 01:57 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ali.niknejad ، Reza.Heydari
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قالب سایت آهنگ mln1368 0 930 1392-05-28 01:40 ب.ظ
آخرین ارسال: mln1368
  لیست کارها به صورت جی کوئری mln1368 0 1,030 1392-04-29 12:31 ق.ظ
آخرین ارسال: mln1368
  گالری زیبای ساخته شده با جی کوئری mln1368 0 1,259 1392-04-27 11:08 ب.ظ
آخرین ارسال: mln1368

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما