سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
زمان کنونی: 1397-05-26, 11:23 ق.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)
http://uploader.bushehrteam.com/do.php?imgf=137519987016081.jpg آموزش کوتاه روز : آیا می دانستید در محیط کد نویسی سی شارپ با دستور ";(System.Diagnostics.Process.Start("calc"" می توانید برنامه ماشین حساب ویندوز را اجرا کنید.
 ( آموزشهای کوتاه خود را در هر زمینه ای و در هر سطحی از طریق این لینک برای ما  بفرستید تا با نام خودتان روزانه در این قسمت قرار بگیرد)
قابل توجه اعضا و بازدیدکنندگان محترم سایت : دامنه کوتاه BUTM.IR در کنار دامنه اصلی ( BushehrTeam.Com ) به وب سایت متصل هست و می توانید به جای استفاده از دامنه BushehrTeam.Com  از دامنه BUTM.IR برای بازدید از سایت استفاده نمایید . . .

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
نویسنده پیام
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:304
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1004
سپاس شده 1364 بار در 313 ارسال

ارسال: #1
سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
سلام

تمامی سئوالات خودتون که مرتبط با  آموزشهای قرار داده شده در مورد سی شارپ در سایت بوشهر تیم را در این تاپیک بپرسید و از همین تاپیک جواب سئوال خودتون رو دریافت کنید.

[تصویر: do.php?imgf=1399651541551.jpg]
 
 
لطفا فقط سئوالات مرتبط با آموزشها را اینجا بپرسید

سایر سئوالات در مورد سی شارپ را با ایجاد تاپیک جدید ، بپرسید .


موفق باشید















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
1393-02-19 08:36 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Ehsan.Teimouri ، nahid ، sajednet ، sajad safaie ، omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


معاونت سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:37
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 2
سن: مهم نیست
ساکن: بوشهر
حالت من:
سپاس ها: 93
سپاس شده 150 بار در 35 ارسال

ارسال: #2
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
خیلی وقته  منتظر این آموزش بودم















[size=large]من همون دیوونه ایم که هیچوقت عوض نمیشه...!! همونی که همه باهاش خوشحالن اما کسی باهاش نمی مونه...!! همونی که مواظبه کسی ناراحت نشه اما همه ناراحتش میكنن...!! همونی که تکیه گاه خوبیه اما واسش تكیه گاهی نیست...!!
1393-02-20 07:51 ق.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، Reza.Heydari ، omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:1
تاریخ ثبت نام:آذر 1393
اعتبار: 0
سن: 24
ساکن: البرز - کرج
حالت من: عادی
سپاس ها: 0
سپاس شده 3 بار در 1 ارسال

ارسال: #3
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
سلام..خسته نباشید..
چطوری میتونم یک ستون از جدول دیتا گرید ویو رو ویرایش کنم..
مثلا جدول من 4 تا ستون داره..من میخوام فقط ستون 4 امی رو ویرایش کنم و بعد با زدن یک دکمه اطلاعات ثبت بشه و جدول من آپدیت..
ممنون
1393-09-26 05:18 ق.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، sajad safaie ، فرزانه
*****
مدیر بخش


مدیر بخش گرافیک
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:259
تاریخ ثبت نام:آبان 1392
اعتبار: 5
سن: 27
ساکن: بوشهر
حالت من: عادی
سپاس ها: 872
سپاس شده 874 بار در 260 ارسال

ارسال: #4
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
'kingabra' pid='2126' dateline='1418777329'
نقل قول:
سلام..خسته نباشید..
چطوری میتونم یک ستون از جدول دیتا گرید ویو رو ویرایش کنم..
مثلا جدول من 4 تا ستون داره..من میخوام فقط ستون 4 امی رو ویرایش کنم و بعد با زدن یک دکمه اطلاعات ثبت بشه و جدول من آپدیت..
ممنون
اول باید یک فرم طراحی کنید که دارای یک جستجو و یک دیتا گرید و تعدادی تسکت باکس به اندازه ستون های جدولت یا همون فیلدها باشه و چند دکمه که سادست و بعد دستورات لازم رو درون ویرایش وارد کنید . در واقع اول باید در textbox جستجو بنویسید که تمام اطلاعات یک فرد مشخص که در کدتون برای اون شرط تعیید کرده اید را در دیتاگرید نمایش دهد و بعد از آن با زدن دکمه تایید آن ها را وارد همان تعداد textbox کند و بعد از همان textbox ها ، ان ها را ویرایش کنید به غیر از textbox شرطی ،
من تعدادی کد میگذارم که مربوط به پروژه خودم هست و شما باید دقت کنید که جای اسم جدول و اسم فیلدها را عوض کنید و تعداد را مشخص کنید . یادتان باشد که این کد ویرایش هست و نه جستجو .

کد php:
            if (textBox4.Text.Trim() == "" || textBox5.Text.Trim() == "" || textBox6.Text.Trim() == "" || textBox7.Text.Trim() == ""
                || textBox8.Text.Trim() == "" || textBox9.Text.Trim() == "" || textBox10.Text.Trim() == "" || textBox11.Text.Trim() == "")
            {
                MessageBox.Show("لطفا اطلاعات را کامل وارد کنید", "اخطار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);

                return;
            }
            else
            {
                string edittext2 = "update add_book set "
                               + "daste='" + textBox4.Text + "',"
                               + "book_name='" + textBox5.Text + "',"
                               + "nasher='" + textBox6.Text + "',"
                               + "moalef='" + textBox7.Text + "',"
                               + "year='" + textBox8.Text + "',"
                               + "chap='" + textBox9.Text + "',"
                               + "price='" + textBox11.Text + "' where shabak='" + textBox10.Text + "'";
                SqlConnection sqlc2 = new SqlConnection(constrie);
                SqlCommand sqlcmd2 = new SqlCommand(edittext2, sqlc2);
                sqlc2.Open();
                sqlcmd2.ExecuteNonQuery();
                sqlc2.Close();
                MessageBox.Show("ویرایش رکورد با موفقیت انجام شد", "تایید ویرایش");
                textBox4.ResetText();
                textBox5.ResetText();
                textBox6.ResetText();
                textBox7.ResetText();
                textBox8.ResetText();
                textBox9.ResetText();
                textBox10.ResetText();
                textBox11.ResetText();
            }
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

همانطور که در این کد میبینید بسیار ساده است . فقط دقت عمل میخواهد .
















[size=x-large]زندگی سرگذشت درگذشت آرزوهاست
1393-09-27 07:21 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، nahid ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:3
تاریخ ثبت نام:دى 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 8 بار در 3 ارسال

ارسال: #5
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
سلام نميدونم سوالمو جاي درست نوشتم و ارسال كردم يا نه به هرحال
مي خواستم بپرسم كه حذف يك سطر از ديتاگريدويو توسط يك دكمه چطور انجام ميشه اگه كدشو بهم بدين ممنون مي شم
1393-10-01 12:23 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:3
تاریخ ثبت نام:دى 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 8 بار در 3 ارسال

ارسال: #6
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
يه سوال ديگه هم داشتم اگه جواب بدين ممنون ميشم
مي خوام كه توي سي شارپ يك فايل پي دي اف رو بصورت مستقيم و بدون استفاده از ديالوگها اجرا كنم يعني بازدن يك دكمه فايل پي دي اف مستقيما اجرا بشه
1393-10-01 12:29 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:20
تاریخ ثبت نام:فروردین 1393
اعتبار: 0
سن: 24
ساکن: بوشهر
حالت من: سرحال
سپاس ها: 35
سپاس شده 104 بار در 26 ارسال

ارسال: #7
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
(1393-10-01 12:23 ب.ظ)'amin' نوشته شده توسط:  سلام نميدونم سوالمو جاي درست نوشتم و ارسال كردم يا نه به هرحال
مي خواستم بپرسم كه حذف يك سطر از ديتاگريدويو توسط يك دكمه چطور انجام ميشه اگه كدشو بهم بدين ممنون مي شم

 



شما میبایست با زدن باتن اول شناسه ردیف رو از دیتاگریدویو بگیرید و بعد از طریق شناسه ردیف را از دیتابیس پاک کنید.
روش کار :در رویداد کلیک روی ردیف های دیتاگریدویو شناسه را در حافظه نگهداری کنید و با زدن دکمه شناسه از حافظه گرفته شود و در کوئری حذف قرار گیرد و به دیتابیس ارسال شود.

و سوال دومتون

کد php:
using System.Diagnostics;

 

کد php:
[u]Process.Start[/u]("آدرس فایل");
















یه برنامه نویس خسته ام.
1393-10-04 10:08 ق.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، omrani.meysam63 ، Reza.Heydari ، nahid ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:3
تاریخ ثبت نام:دى 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 8 بار در 3 ارسال

ارسال: #8
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
سلام من يه پروژه انبارداري در c# دارم و مي خوام گزارش موجودي بگيرم يعني هر كالا رو جستجو كردم موجوديي همون كالا رو در پايگاه داده من بگه نه كالا هاي ديگر رو و بعد بياد در  ديتا گريدويو نمايش بد بايد چيكار كنم كه بتونم جمع كل يك كالا رو نمايش بدم ؟
سوال دومم اينكه : روي يك سطر از ديتا گريدويو كليك كني و يك فرم بعنوان ويرايش باز بشه و اطلاعات سطر ديتاگريدويو داخل تكست باكسهاي فرم نمايش داده بشه
(حقيقتش پروژمو بايد تا هفته بعد تحويل بدم خيليم گيرم لطفا كمكم كنيد)
1393-10-10 10:20 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:20
تاریخ ثبت نام:فروردین 1393
اعتبار: 0
سن: 24
ساکن: بوشهر
حالت من: سرحال
سپاس ها: 35
سپاس شده 104 بار در 26 ارسال

ارسال: #9
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
(1393-10-10 10:20 ق.ظ)'amin' نوشته شده توسط:  سلام من يه پروژه انبارداري در c# دارم و مي خوام گزارش موجودي بگيرم يعني هر كالا رو جستجو كردم موجوديي همون كالا رو در پايگاه داده من بگه نه كالا هاي ديگر رو و بعد بياد در  ديتا گريدويو نمايش بد بايد چيكار كنم كه بتونم جمع كل يك كالا رو نمايش بدم ؟
سوال دومم اينكه : روي يك سطر از ديتا گريدويو كليك كني و يك فرم بعنوان ويرايش باز بشه و اطلاعات سطر ديتاگريدويو داخل تكست باكسهاي فرم نمايش داده بشه
(حقيقتش پروژمو بايد تا هفته بعد تحويل بدم خيليم گيرم لطفا كمكم كنيد)

 



دوست من شما فقط سوال رو پرسیدی، ولی راهنمایی نکردی که از چ کدی و یا تکنولوژی در برنامت استفاده کردی؟
واسه سوال اولت یعنی موجودی کالا فرمول به این شکل هست :
موجودی سالانه + رسید - حواله  = موجودی انبار
و در مورد سوال دومتون. شما میبایست توی ریداد کلیک روی ردیف دیتاگرید ویو اول شناسه ردیف کلیک شده رو بدست بیاری و بعد توی فرمی که میخوای اطلاعتت رو بزاری واسه ویرایش، بیای از بانک بر اساس شناسه ای ک بدست آوردی جستجو کنی و اطلاعات رو در بیاری.















یه برنامه نویس خسته ام.
1393-10-11 10:15 ق.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، فرزانه
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:5
تاریخ ثبت نام:بهمن 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال

ارسال: #10
RE: سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید
سلام خسته نباشین من دیتا گریدویو دارم که ی ستونش از نوع عدد هست درواقع می خوام شماره تلفن و وارد کنه ولی به تعداد محدود مثلا بیشتر از 11 تا عدد مقدارنگیره ؟؟؟ از linq  استفاده کردم
1394-01-24 08:28 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط فرزانه
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ Reza.Heydari 27 41,452 1395-12-02 11:07 ق.ظ
آخرین ارسال: mazhar1354
  کار با دیتاگرایدویو ( dataGridView ) در سی شارپ فرزانه 52 79,449 1395-11-10 12:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Yalan
  سورس فروشگاه موبایل سی شارپ قاسم موجی 0 1,009 1395-09-29 07:21 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  سورس شطرنج دونفره سی شارپ قاسم موجی 0 1,003 1395-09-29 07:10 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  طراحی یک فرم ساده (ماشین حساب) در سی شارپ Reza.Heydari 49 72,557 1395-06-30 09:22 ب.ظ
آخرین ارسال: سارا
  آموزش C# | آموزش سی شارپ 8908183 0 1,371 1395-06-06 10:27 ب.ظ
آخرین ارسال: 8908183
  پروژه سی شارپ محمد حسن اکبری 1 2,141 1394-10-23 09:51 ب.ظ
آخرین ارسال: حسین24
  تشخیص چهره در سی شارپ developer 9 10,921 1394-08-16 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: 46795812
  کنترل های فرم در سی شارپ Reza.Heydari 1 7,211 1394-05-26 07:40 ب.ظ
آخرین ارسال: m.h.124
  سوال ساده در مورد کلاس seiedjavad 0 1,189 1394-02-23 06:17 ق.ظ
آخرین ارسال: seiedjavad
  تایم پیکر در سی شارپ titipop 0 1,807 1394-02-16 01:02 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  جستجو براساس تاریخ شمسی در سی شارپ titipop 1 3,919 1394-02-14 01:14 ب.ظ
آخرین ارسال: faceforce
  خواندن از کمبو در سی شارپ titipop 0 1,917 1394-01-12 07:45 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  انتخاب از کمبو گریدویو در سی شارپ titipop 4 4,011 1394-01-02 01:48 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop
  سوال : انتخاب مقدار کمبوباکس در سی شارپ titipop 2 3,547 1393-12-29 04:12 ب.ظ
آخرین ارسال: titipop

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما