زمان کنونی: 1397-05-01, 09:46 ب.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)
http://uploader.bushehrteam.com/do.php?imgf=137519987016081.jpg آموزش کوتاه روز : آیا می دانستید در محیط کد نویسی سی شارپ با دستور ";(System.Diagnostics.Process.Start("calc"" می توانید برنامه ماشین حساب ویندوز را اجرا کنید.
 ( آموزشهای کوتاه خود را در هر زمینه ای و در هر سطحی از طریق این لینک برای ما  بفرستید تا با نام خودتان روزانه در این قسمت قرار بگیرد)
قابل توجه اعضا و بازدیدکنندگان محترم سایت : دامنه کوتاه BUTM.IR در کنار دامنه اصلی ( BushehrTeam.Com ) به وب سایت متصل هست و می توانید به جای استفاده از دامنه BushehrTeam.Com  از دامنه BUTM.IR برای بازدید از سایت استفاده نمایید . . .

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
نویسنده پیام
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #1
Question حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
سلام
من یک بانک با SQL EXPRESS ایجاد کردم و با سی شارپ ارتباطش دادم
من روی فرمم یک دیتا گرید ویو دارم که وقتی فرم لود میشه اطلاعات داخل بانک را داخلش نمایش میده
کنار هر ردیف از اطلاعاتم یک چک باکس قرار دادم و میخوام وقتی تیک خورد دکمه حذف (که روی فرم قرار دارد)فعال بشه و با زدن دکمه حذف اطلاعات از داخل بانک حذف بشه .
میشه لطفا راهنماییم کنید؟
اینم یک نما از دیتا گرید ویو:
[تصویر: attachment.php?attachmentid=118935&d=1399929026]

 















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-02-23 04:28 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، Reza.Heydari ، omrani.meysam63 ، nahid ، Ehsan.Teimouri
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:304
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1004
سپاس شده 1364 بار در 313 ارسال

ارسال: #2
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
سلام

زمانی که دکمه حذف کلیک شد :

باید تمام سطرهای دیتاگرید از اولین سطر تا اخرین سطر ( بر اساس ستون اول که چک باکس ها رو گذاشتید چک کنید که آیا این ستون تیک خورده یا خیر )
اگر تیک خورده باشه مقدار FormattedValue این ستون  True  هست  در غیر اینصور False

به طور خلاصه الگوریتم جواب سوال شما به این صورت میشه :

1_ ایجاد حلقه به تعداد سطرهای دیتاگرید 
2_ چک کردن هر سطر درون حلقه
3_ اگر ستون آخر(ستون چک باکس ها)،از  سطر جاری ،مقدار formatedValue آن برابر با True  بود،  آن سطر را ابتدا از دیتابیس بر اساس ID  ان حذف کند و سپس سطر جاری رو از دیتاگرید حذف کند.
4_ پایان حلقه


کد :

کد:
for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count;i++ )
  {
   if ((bool)dataGridView1[2, i].FormattedValue == true)
    {
       dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow);
       //Dastoorat Hazf Az Database bar asas Field ID ya ...
    }
  } 
1
2
3
4
5
6
7
8



 
















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
(آخرین ویرایش در 1393-02-24 07:46 ق.ظ توسط: Reza.Heydari. دلیل ویرایش : )
1393-02-23 10:18 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، sajad safaie ، sajednet ، nahid ، Shouraki ، Ehsan.Teimouri
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #3
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
(1393-02-23 10:18 ب.ظ)'Reza.Heydari' نوشته شده توسط:  سلام

زمانی که دکمه حذف کلیک شد :

باید تمام سطرهای دیتاگرید از اولین سطر تا اخرین سطر ( بر اساس ستون اول که چک باکس ها رو گذاشتید چک کنید که آیا این ستون تیک خورده یا خیر )
اگر تیک خورده باشه مقدار FormattedValue این ستون  True  هست  در غیر اینصور False

به طور خلاصه الگوریتم جواب سوال شما به این صورت میشه :

1_ ایجاد حلقه به تعداد سطرهای دیتاگرید 
2_ چک کردن هر سطر درون حلقه
3_ اگر ستون آخر(ستون چک باکس ها)،از  سطر جاری ،مقدار formatedValue آن برابر با True  بود،  آن سطر را ابتدا از دیتابیس بر اساس ID  ان حذف کند و سپس سطر جاری رو از دیتاگرید حذف کند.
4_ پایان حلقه


کد :




کد:
for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count;i++ )
  {
   if ((bool)dataGridView1[2, i].FormattedValue == true)
    {
       dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow);
       //Dastoorat Hazf Az Database bar asas Field ID ya ...
    }
  } 
1
2
3
4
5
6
7
8



 



 



سلام خیلی ممنون
ولی این از کجا میفهمه که باید اطلاعات را از بانک حذف کنه؟
چون میخوام از بانک حذف بشه
و این خطا را میده؟

[تصویر: 00.jpg]
 

 

 















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-02-25 11:20 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Ehsan.Teimouri ، sajad safaie ، omrani.meysam63
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:304
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1004
سپاس شده 1364 بار در 313 ارسال

ارسال: #4
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
سلام

هر سطر از دیتاگرید که چک باکسش تیک خورده باشه ، مقدار FormatedValue  اون چک باکس برابر با True  هست در غیر اینضورت False
بنابراین با بررسی مقدار FormatedValue ستون چک باکس در هر سطر ، می توان تشخیص داد که آیا این سطر باید حذف شود یا خیر.
خطای مربوطه هم به این خاطر هست که شما در دستور :



کد:
if ((bool)dataGridView1[2, i].FormattedValue == true)


اندیس ستون چک باکس را اشتباه قرار دادی ، من کدی که گذاشتم برای مثال بود .
اگر اولین ستون از دیتاگرید شما درونش چک باکس هست باید به این صورت  این سطر کد رو تغییر بدی :



کد:
for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
  {
    if ((bool)dataGridView1[0, i].FormattedValue == true)
      {
        dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow);
        //Dastoorat Hazf Az Database bar asas Field ID ya ...
      }
 
1
2
3
4
5
6
7
8


اندیس ستونها از 0 شروع میشه.

 
















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
(آخرین ویرایش در 1393-02-26 01:40 ب.ظ توسط: Reza.Heydari. دلیل ویرایش : )
1393-02-26 01:38 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Ehsan.Teimouri ، sajednet ، sajad safaie ، omrani.meysam63
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #5
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
(1393-02-26 01:38 ب.ظ)'Reza.Heydari' نوشته شده توسط:  سلام

هر سطر از دیتاگرید که چک باکسش تیک خورده باشه ، مقدار FormatedValue  اون چک باکس برابر با True  هست در غیر اینضورت False
بنابراین با بررسی مقدار FormatedValue ستون چک باکس در هر سطر ، می توان تشخیص داد که آیا این سطر باید حذف شود یا خیر.
خطای مربوطه هم به این خاطر هست که شما در دستور :




کد:
if ((bool)dataGridView1[2, i].FormattedValue == true)


اندیس ستون چک باکس را اشتباه قرار دادی ، من کدی که گذاشتم برای مثال بود .
اگر اولین ستون از دیتاگرید شما درونش چک باکس هست باید به این صورت  این سطر کد رو تغییر بدی :




کد:
for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
  {
    if ((bool)dataGridView1[0, i].FormattedValue == true)
      {
        dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow);
        //Dastoorat Hazf Az Database bar asas Field ID ya ...
      }
 
1
2
3
4
5
6
7
8


اندیس ستونها از 0 شروع میشه.

 

 


سلام ممنون این حذف کرد و کدش درسته ولی از بانکم حذف نشد یعنی برنامه را که دوباره اجرا میکنم دوباره اطلاعاتش برگشته
؟

 















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-02-27 03:15 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، omrani.meysam63
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:20
تاریخ ثبت نام:فروردین 1393
اعتبار: 0
سن: 24
ساکن: بوشهر
حالت من: سرحال
سپاس ها: 35
سپاس شده 104 بار در 26 ارسال

ارسال: #6
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
سلام.
دوست عزیز شما میبایست درکد به جای 

کد:
  //Dastoorat Hazf Az Database bar asas Field ID ya ...

دستورات حذف اطلاعات بانک رو قرار بدی.

1393-02-27 04:11 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Reza.Heydari ، sajad safaie ، omrani.meysam63
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #7
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
(1393-02-27 04:11 ب.ظ)'developer' نوشته شده توسط:  سلام.
دوست عزیز شما میبایست درکد به جای 

کد:
  //Dastoorat Hazf Az Database bar asas Field ID ya ...

دستورات حذف اطلاعات بانک رو قرار بدی.

 




باشه ممنون اگر بازم سوالی داشتم میپرسم















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-02-29 05:33 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، sajad safaie
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:5
تاریخ ثبت نام:بهمن 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال

ارسال: #8
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
خسته نباشین دوستان گرامی من می خوام ی چک باکس بزارم ک بیاد همه چک های سطرها رو برداره 
( چک باکس انتخاب گروهی دارم و ی چک باکس انتخاب فردی میخوام باانتخاب چک باکس فردی بیاد تیک چک باکس ها رو برداره )
1394-01-16 10:29 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:5
تاریخ ثبت نام:بهمن 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 0
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال

ارسال: #9
RE: حذف اطلاعات از بانک توسط چک باکس دیتا گرید ویو
مشکلم حل شد 
1394-01-16 11:11 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فی. -لتر کردن دیتاگرید با چند تکست باکس mahdi.noori2 0 772 1395-12-28 04:08 ب.ظ
آخرین ارسال: mahdi.noori2
  نمایش رکورد تازه اضافه شده به دیتا گرید ویو pari3003 0 877 1395-05-05 03:17 ب.ظ
آخرین ارسال: pari3003
  ویرایش اطلاعات دیتاگریدویو nimahedayati 0 930 1395-03-11 07:54 ب.ظ
آخرین ارسال: nimahedayati
  ثبت کامل اطلاعات iranfun 2 1,429 1394-12-11 12:57 ب.ظ
آخرین ارسال: ali0130
  گرید ویو 3 بعدی Meisam9180 0 1,046 1394-10-24 06:10 ب.ظ
آخرین ارسال: Meisam9180
  پرینت گرفتن از اطلاعات فرم فرزانه 3 6,755 1394-10-17 08:36 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  login و ذخیره اطلاعات در یک فایل txt eligoli 3 2,785 1394-10-17 08:21 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  نحوه تعیین بانک اطلاعاتی توسط کاربر h_jafarnezhad 2 1,656 1394-06-25 06:18 ب.ظ
آخرین ارسال: h_jafarnezhad
  انتقال دیتا بین 2 فرم اکرم عاشوریان 5 3,386 1393-12-01 08:11 ب.ظ
آخرین ارسال: Reza.Heydari
  ارسال اطلاعات تکس باکس های درون یک فرم به دیتاگرید ویو در فرم دیگر shirazit 1 3,826 1393-10-16 06:07 ب.ظ
آخرین ارسال: developer
Mybbskin10 پیمایش دو ریچ تکست باکس بوسیله اسکرول پنل alexmcse 0 1,185 1393-09-25 10:30 ب.ظ
آخرین ارسال: alexmcse
Question خواندن اطلاعات پایگاه داده در کمبوباکس و لیبل ghasem110 3 4,514 1393-05-23 04:31 ب.ظ
آخرین ارسال: ghasem110
  مشکل این برنامه کجاست(صفحه ورود کاربر نوشته شده توسط linq و sql) "فوری" seiedjavad 3 3,124 1393-05-02 03:30 ب.ظ
آخرین ارسال: Reza.Heydari
Star یه بانک ساده و زیبا ghasem110 1 1,939 1393-04-23 01:39 ق.ظ
آخرین ارسال: ghasem110
Question امنیت بانک اطلاعاتی ghasem110 2 2,099 1393-04-10 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: ghasem110

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما