زمان کنونی: 1397-02-31, 03:19 ب.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)
http://uploader.bushehrteam.com/do.php?imgf=137519987016081.jpg آموزش کوتاه روز : آیا می دانستید در محیط کد نویسی سی شارپ با دستور ";(System.Diagnostics.Process.Start("calc"" می توانید برنامه ماشین حساب ویندوز را اجرا کنید.
 ( آموزشهای کوتاه خود را در هر زمینه ای و در هر سطحی از طریق این لینک برای ما  بفرستید تا با نام خودتان روزانه در این قسمت قرار بگیرد)
قابل توجه اعضا و بازدیدکنندگان محترم سایت : دامنه کوتاه BUTM.IR در کنار دامنه اصلی ( BushehrTeam.Com ) به وب سایت متصل هست و می توانید به جای استفاده از دامنه BushehrTeam.Com  از دامنه BUTM.IR برای بازدید از سایت استفاده نمایید . . .

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
نویسنده پیام
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #1
Question ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
سلام
من دنبال این مطلب توی سایت گشتم ولی پیدا نکردم
من یک بانک با SQLEXPRESS ایجاد کردم و با سی شارپ ارتباطش دادم
من روی فرمم یک دیتا گرید ویو دارم که وقتی فرم لود میشه اطلاعات داخل بانک را داخلش نمایش میده
کنار هر ردیف از اطلاعاتم یک چک باکس قرار دادم و میخوام وقتی تیک خورد radioButton1 فعال بشه و وقتی تیکش برداشته شد radioButton1 غیر فعال بشه و وقتی تیک خورد و radioButton1 هم تیکش خورد groupBox1 فعال بشه و اطلاعات بانکم را داخل سه تا تکس باکس نمایش بده و اونجا عمیلیات ویرایش را انجام بدی و با زدن دکمه ویرایش اطلاعات ویرایش شده داخل بانکم ثبت بشه.
ولی یک نکته میخوام اگر دوتا ردیف تیک خورد دیگه ویرایش فعال نشه شخص مورد نظر بتونه چندتا ردیف را تیک بزنه ولی اگر چندتا گزینه تیک خورد دیگه ویرایش و کلا برنامه بالا اجرا نشه و غیر فعال باشه (چون میخوام دکمه حذف فعال بشه و بشه چندتا را حذف کرد(البته سوال من دکمه حذف نیست))
اسم بانکم:
sjh
اسم جدولم:
farsh
فیلدهای بانکم:
fid(کلید)
fname
fprice


اینم یک نما از دیتا گرید ویو:
[تصویر: attachment.php?attachmentid=119225&d=1400493027]

میشه لطفا راهنماییم کنید (پروژه دانشگاهمه و گیر کردم حتی اگر یک قسمتشو هم بگید بازم از هیچی بهتره و میرم دنبالش)؟
 

 















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-02-29 05:50 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، Reza.Heydari ، nahid ، omrani.meysam63 ، Ehsan.Teimouri
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:304
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1004
سپاس شده 1364 بار در 313 ارسال

ارسال: #2
RE: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
توی رویداد CellContent_Click  مربوط به دیتاگرید ، باید با دستور If  وضعیت دیتاگرید ( اینکه چند سطر انتخاب شده ، دکمه ویرایش فعال باشه یا خیر ، عملیات ویرایش انجام داده شه یا خیر و... بررسی شه )

1_ ابتدا توی این رویداد ، بررسی کنید که کدام خانه کلیک شده ، اگر ستون کلیک شده چک باکس بود:
  { چک بشه که این کلیک چک باکس را فعال کرده یا غیر فعال کرده
اگر فعال کرده :
   {  متغیر C  یک  واحد افزایش پیدا کنه.
      چک بشه تا کنون چند سطر انتخاب شده ، اگه C  = با یک بود ، دکمه ویرایش فعال شود ، در غیر اینصورت غیر فعال شه.
   } 
  }
2_ اگر چک باکس غیر فعال شده :

{ یک واحد از C  کم شه
  اگر C  مساوی با یک بود ،دکمه ویرایش فعال شود در غر اینصورت غیر فعال شه
}

 کد دکمه ویرایش:
با زدن این دکمه اطلاعات سطر انتخاب شده وارد تکست باکس ها بشه. می تونید از دستور :
datagride1.CurrentRow
برای بدست اوردن اطلاعات سطر انتخاب شده استفاده کنید.
و یک دکمه هم کنار دکمه ویرایش بزارید برای ثبت تغییرات.

سعی می کنم قسمتی از کدها رو براتون بزارم.















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
(آخرین ویرایش در 1393-02-31 08:56 ق.ظ توسط: Reza.Heydari. دلیل ویرایش : )
1393-02-31 08:52 ق.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط nahid ، sajad safaie ، seiedjavad ، omrani.meysam63 ، sajednet ، Ehsan.Teimouri
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #3
RE: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
(1393-02-31 08:52 ق.ظ)'Reza.Heydari' نوشته شده توسط:  توی رویداد CellContent_Click  مربوط به دیتاگرید ، باید با دستور If  وضعیت دیتاگرید ( اینکه چند سطر انتخاب شده ، دکمه ویرایش فعال باشه یا خیر ، عملیات ویرایش انجام داده شه یا خیر و... بررسی شه )

1_ ابتدا توی این رویداد ، بررسی کنید که کدام خانه کلیک شده ، اگر ستون کلیک شده چک باکس بود:
  { چک بشه که این کلیک چک باکس را فعال کرده یا غیر فعال کرده
اگر فعال کرده :
   {  متغیر C  یک  واحد افزایش پیدا کنه.
      چک بشه تا کنون چند سطر انتخاب شده ، اگه C  = با یک بود ، دکمه ویرایش فعال شود ، در غیر اینصورت غیر فعال شه.
   } 
  }
2_ اگر چک باکس غیر فعال شده :

{ یک واحد از C  کم شه
  اگر C  مساوی با یک بود ،دکمه ویرایش فعال شود در غر اینصورت غیر فعال شه
}

 کد دکمه ویرایش:
با زدن این دکمه اطلاعات سطر انتخاب شده وارد تکست باکس ها بشه. می تونید از دستور :
datagride1.CurrentRow
برای بدست اوردن اطلاعات سطر انتخاب شده استفاده کنید.
و یک دکمه هم کنار دکمه ویرایش بزارید برای ثبت تغییرات.

سعی می کنم قسمتی از کدها رو براتون بزارم.

 

ممنون تشکر اگر بتونی  قطعه کدشم بزاری ممنون میشم

 















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-02-31 02:47 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، omrani.meysam63 ، Ehsan.Teimouri ، nahid
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #4
RE: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
(1393-02-31 08:52 ق.ظ)'Reza.Heydari' نوشته شده توسط:  توی رویداد CellContent_Click  مربوط به دیتاگرید ، باید با دستور If  وضعیت دیتاگرید ( اینکه چند سطر انتخاب شده ، دکمه ویرایش فعال باشه یا خیر ، عملیات ویرایش انجام داده شه یا خیر و... بررسی شه )

1_ ابتدا توی این رویداد ، بررسی کنید که کدام خانه کلیک شده ، اگر ستون کلیک شده چک باکس بود:
  { چک بشه که این کلیک چک باکس را فعال کرده یا غیر فعال کرده
اگر فعال کرده :
   {  متغیر C  یک  واحد افزایش پیدا کنه.
      چک بشه تا کنون چند سطر انتخاب شده ، اگه C  = با یک بود ، دکمه ویرایش فعال شود ، در غیر اینصورت غیر فعال شه.
   } 
  }
2_ اگر چک باکس غیر فعال شده :

{ یک واحد از C  کم شه
  اگر C  مساوی با یک بود ،دکمه ویرایش فعال شود در غر اینصورت غیر فعال شه
}

 کد دکمه ویرایش:
با زدن این دکمه اطلاعات سطر انتخاب شده وارد تکست باکس ها بشه. می تونید از دستور :
datagride1.CurrentRow
برای بدست اوردن اطلاعات سطر انتخاب شده استفاده کنید.
و یک دکمه هم کنار دکمه ویرایش بزارید برای ثبت تغییرات.

سعی می کنم قسمتی از کدها رو براتون بزارم.

 



سلام عزیز قطعه کدشو نذاشتی؟















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-03-04 10:14 ق.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط sajad safaie ، omrani.meysam63 ، Ehsan.Teimouri ، nahid
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:304
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1004
سپاس شده 1364 بار در 313 ارسال

ارسال: #5
RE: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
این کد مربوط به اینکه آیا چک باکس فعال شده یا  غیرفعال و اینکه دکمه ویرایش فعال بشه یا غیر فعال :
این کد رو توی رویداد  CellContentClick   دیتاگرید بنویسید :
البته در خط اول فرض بر این هست که چک باکس اولین ستون از دیتاگرید باشه ( از سمت چپ)

کد php:
 if (e.ColumnIndex == 0)
            {

                if ((bool)dataGridView1[e.ColumnIndex, e.RowIndex].FormattedValue == true)
                {
                    c++;
                    if (c == 1)
                        button1.Enabled = true;
                    else
                        button1.Enabled = false;
                }
                else
                {
                    c--;
                    if (c == 1)
                        button1.Enabled = true;
                    else
                        button1.Enabled = false;
                }
            }
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20



و Button1 هم اسم دکمه ویرایش شماست .

کد دکمه ویرایش هم بستگی به این داره که از چه روشی برای ارتباط با دیتابیس استفاده کردید .




 

 
















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
(آخرین ویرایش در 1393-03-06 06:52 ب.ظ توسط: Reza.Heydari. دلیل ویرایش : )
1393-03-06 03:51 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، sajad safaie ، nahid ، sajednet ، seiedjavad ، Ehsan.Teimouri ، ghasem110
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اردیبهشت 1393
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 6
سپاس شده 72 بار در 23 ارسال

ارسال: #6
RE: ویرایش اطلاعات در بانک SQLEXPRESS توسط سی شارپ و چک باکس دیتاگرید ویو
(1393-03-06 03:51 ب.ظ)'Reza.Heydari' نوشته شده توسط:  این کد مربوط به اینکه آیا چک باکس فعال شده یا  غیرفعال و اینکه دکمه ویرایش فعال بشه یا غیر فعال :
این کد رو توی رویداد  CellContentClick   دیتاگرید بنویسید :
البته در خط اول فرض بر این هست که چک باکس اولین ستون از دیتاگرید باشه ( از سمت چپ)

کد php:
 if (e.ColumnIndex == 0)
            {

                if ((bool)dataGridView1[e.ColumnIndex, e.RowIndex].FormattedValue == true)
                {
                    c++;
                    if (c == 1)
                        button1.Enabled = true;
                    else
                        button1.Enabled = false;
                }
                else
                {
                    c--;
                    if (c == 1)
                        button1.Enabled = true;
                    else
                        button1.Enabled = false;
                }
            }
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20



و Button1 هم اسم دکمه ویرایش شماست .

کد دکمه ویرایش هم بستگی به این داره که از چه روشی برای ارتباط با دیتابیس استفاده کردید .




 

 

 



ممنون اگر بازم سوالی برام پیش آمد میپرسم

 















"حیف جمعه ها روزنامه منتشر نمی شود ، حیف!  چه تیتری میشد آمدنت … "
 تصویر: http://upload7.ir/index.php?module=thumbnail&file=53260387507115480060.jpg
*الهم عجل لولیک الفرج*
1393-03-09 10:44 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، Ehsan.Teimouri ، sajednet ، sajad safaie ، nahid
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فی. -لتر کردن دیتاگرید با چند تکست باکس mahdi.noori2 0 679 1395-12-28 04:08 ب.ظ
آخرین ارسال: mahdi.noori2
  ارتباط با دیتابیس با استفاده از Linq در سی شارپ Reza.Heydari 27 39,611 1395-12-02 11:07 ق.ظ
آخرین ارسال: mazhar1354
  کار با دیتاگرایدویو ( dataGridView ) در سی شارپ فرزانه 52 75,794 1395-11-10 12:42 ب.ظ
آخرین ارسال: Yalan
  سورس فروشگاه موبایل سی شارپ قاسم موجی 0 852 1395-09-29 07:21 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  سورس شطرنج دونفره سی شارپ قاسم موجی 0 873 1395-09-29 07:10 ب.ظ
آخرین ارسال: قاسم موجی
  طراحی یک فرم ساده (ماشین حساب) در سی شارپ Reza.Heydari 49 68,227 1395-06-30 09:22 ب.ظ
آخرین ارسال: سارا
  آموزش C# | آموزش سی شارپ 8908183 0 1,187 1395-06-06 10:27 ب.ظ
آخرین ارسال: 8908183
  ویرایش اطلاعات دیتاگریدویو nimahedayati 0 832 1395-03-11 07:54 ب.ظ
آخرین ارسال: nimahedayati
  ساخت نمایش کد هگز و اسکی در دیتاگرید ویو hossein_221 0 745 1395-02-25 10:36 ق.ظ
آخرین ارسال: hossein_221
  ثبت کامل اطلاعات iranfun 2 1,273 1394-12-11 12:57 ب.ظ
آخرین ارسال: ali0130
  پروژه سی شارپ محمد حسن اکبری 1 1,969 1394-10-23 09:51 ب.ظ
آخرین ارسال: حسین24
  پرینت گرفتن از اطلاعات فرم فرزانه 3 6,553 1394-10-17 08:36 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  login و ذخیره اطلاعات در یک فایل txt eligoli 3 2,653 1394-10-17 08:21 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  تشخیص چهره در سی شارپ developer 9 10,143 1394-08-16 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: 46795812
  سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید Reza.Heydari 25 14,560 1394-08-07 09:32 ق.ظ
آخرین ارسال: آتیش

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما