زمان کنونی: 1397-02-31, 03:22 ب.ظ
خوش آمدید، مهمان! (ورودثبت نام)
http://uploader.bushehrteam.com/do.php?imgf=137519987016081.jpg آموزش کوتاه روز : آیا می دانستید در محیط کد نویسی سی شارپ با دستور ";(System.Diagnostics.Process.Start("calc"" می توانید برنامه ماشین حساب ویندوز را اجرا کنید.
 ( آموزشهای کوتاه خود را در هر زمینه ای و در هر سطحی از طریق این لینک برای ما  بفرستید تا با نام خودتان روزانه در این قسمت قرار بگیرد)
قابل توجه اعضا و بازدیدکنندگان محترم سایت : دامنه کوتاه BUTM.IR در کنار دامنه اصلی ( BushehrTeam.Com ) به وب سایت متصل هست و می توانید به جای استفاده از دامنه BushehrTeam.Com  از دامنه BUTM.IR برای بازدید از سایت استفاده نمایید . . .

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک موضوع در Digg delsios Reddit Facebook Twitter StumbleUpon
سئوال در مورد شمارش تعداد کلیک ها
نویسنده پیام
**
کاربر سایت


کاربر سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:24
تاریخ ثبت نام:اسفند 1392
اعتبار: 0
سن:
ساکن:
حالت من:
سپاس ها: 22
سپاس شده 85 بار در 24 ارسال

ارسال: #1
سئوال در مورد شمارش تعداد کلیک ها
سلام
چطور تو فرم یه لیبل قرار بدم که هر بار رو یک کلید خاص کلیک شد ، تعداد کلیک ها رو بشماره ؟
من این کد رو نوشتم : (تو همون کلید)
n = 0
n = n +1
label1.text = n.tostring
وقتی کلیک میکنی 1 رو نشون میده ... اما با همون کلید میره تو فرم دیگه . ولی وقتی برمیگردم تو فرم اصلی شماره دوباره 0 میشه !
در کل نشون نمیده چند بار رو کلید کلیک شده
1393-01-15 01:10 ب.ظ
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63
********
مدیر ارشد
مدیر ارشد سایت
وضعيت : آفلاین
ارسال ها:304
تاریخ ثبت نام:خرداد 1392
اعتبار: 10
سن: 25
ساکن: بوشهر
حالت من: شاد
سپاس ها: 1004
سپاس شده 1364 بار در 313 ارسال

ارسال: #2
RE: آموزش های کوتاه،کاربردی و مهم در سی شارپ
(1393-01-15 01:10 ب.ظ)'ghasem110' نوشته شده توسط:  سلام
چطور تو فرم یه لیبل قرار بدم که هر بار رو یک کلید خاص کلیک شد ، تعداد کلیک ها رو بشماره ؟
من این کد رو نوشتم : (تو همون کلید)
n = 0
n = n +1
label1.text = n.tostring
وقتی کلیک میکنی 1 رو نشون میده ... اما با همون کلید میره تو فرم دیگه . ولی وقتی برمیگردم تو فرم اصلی شماره دوباره 0 میشه !
در کل نشون نمیده چند بار رو کلید کلیک شده

 
سلام
شما n  رو توی کلیک همون دکمه گفتین که 0 بشه. پس با هر بار کلیک مقدار n  اول 0 میشه و بعد + 1 میشه . و هیچ وقت به 2 نمیرسه. حتی 100 بار هم کلیک کنین ، با هر بار کلیک مقدار  n ابتدا 0 و بعد با 1 جمع میشه .
راه حل:
n رو خارج از محیط کلیک تعریف کنین و مقدار دهی اولیه کنید و در رویداد کلیک دکمه،  n رو یک واحد افزایش بدید ، به این صورت با هر بار کلیک مقدار n یک واحد افزایش پیدا میکنه.
به این صورت:

کد:
int n = 0;
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            n++;
            label1.Text = n.ToString();
        }
1
2
3
4
5
6
















پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.(مهاتما گاندی)
انجمن تخصصی برنامه نویسی و نرم افزار بوشهرتــیــــــــم
1393-01-15 01:42 ب.ظ
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط omrani.meysam63 ، sajad safaie ، nahid
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  استفاده از کلید های کیبورد به جای کلیک با mouse در #C Mohsen7848 0 1,140 1394-10-17 08:51 ب.ظ
آخرین ارسال: Mohsen7848
  سئوالات خودتون در مورد آموزشهای سی شارپ را اینجا بپرسید Reza.Heydari 25 14,560 1394-08-07 09:32 ق.ظ
آخرین ارسال: آتیش
  سوال ساده در مورد کلاس seiedjavad 0 1,096 1394-02-23 06:17 ق.ظ
آخرین ارسال: seiedjavad

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دوستان ما